Steg 1

Kontakta oss

Kontakta oss så pratar vi om drömmar och önskemål för din hemsida för att se hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig!

symbol
symbol
Steg 2

Skicka in material

Vi talar om vad vi behöver från dig, logga, texter, bilder m.m. Du samlar och skickar in materialet du har – så vi kan börja bygga din hemsida!

Steg 3

Vi bygger din uSite

Vi börjar arbeta med hemsidan och fyller på med information som menyalternativ, kontaktuppgifter, bilder och texter samt kopplingar mot Google.

symbol
symbol
Steg 4

Lansering och utbildning

När hemsidan är klar lanseras den på ditt webbhotell och vi går tillsammans igenom om eventuella justeringar ska göras. Efter det utbildar vi dig i publiceringssystemet, så att du själv ska kunna uppdatera och sköta om din nya hemsida.

Steg 5

Eftervård och support

Efter lansering ska du kunna sköta din uSite själv. Vi erbjuder dig tre månaders fri support och vill du ha mer hjälp efter det så kan du köpa extra supporthjälp av oss. Det finns gott om gratis support om Umbraco. Vi kan också erbjuda dig drift av din hemsida och andra tjänster om du önskar.

symbol

Vanliga frågor & svar

Här får du svar på de vanligaste frågorna om hur uSite fungerar. Kontakta oss gärna om det är något annat du undrar över!

Vad händer när har jag beställt?

Vi talar om för dig vad vi vill ha från dig i form av logga, texter, bilder mm. Sedan bygger vi sin uSite. Under bygget har du hela tiden tillgång till din uSite via en projektlänk och när du är redo lanserar vi den och utbildar dig i systemet.

Vad är Umbraco?

Umbraco är publiceringssystemet (publiceringssystem kallas ibland CMS) som används till uSite. Med hjälp av publiceringssystem kan man utan avancerade kunskaper publicera och underhålla information på sin webbplats. Umbraco baseras på Microsofts plattformar, utvecklas av ett danskt företag och är världens mest använda Open Source CMS på Microsofts plattform med över 700 000 aktiva hemsidor världen över.

Kan jag få hjälp med webbhotell och domän?

Självklart. Vi kan erbjuda drift av din uSite och via partners kan vi hjälpa dig med allt från domännamn (webbadress) till komplett webbhotell med e-post. Om du redan har domän och webbhotell så går det bra att använda dem, dock måste vi kontrollera att ditt webbhotell har stöd för Umbraco version 8.

Kan jag få hjälp & support efter lansering?

Ja, efter att din uSite är klar ingår det 3 månaders fri support. Därefter kan du om du vill köpa support och hjälp från oss men tanken är att du ska klara dig bra utan. Det finns generell hjälp att få om Umbraco, vi erbjuder guider och med den utbildningen du får i publiceringssystemet ska det mesta gå fint utan hjälp. Din uSite är också väldigt smidigt och enkelt att jobba med.

Måste jag bygga den själv?

Nej, till skillnad från många andra erbjudanden i vår prisklass gör du inget arbete mer än att leverera logga, texter, bilder och liknande till oss.

Vad är Open Source?

Open source betyder öppen källkod. Det betyder dels att system baserade på open source oftast är gratis, som med Umbraco, och dels att man som utvecklare kommer åt att göra ändringar ända in i källkoden (grunden av systemet). Fördelarna för dig som kund är dels priset och dels att man då blir obunden till en leverantör som man kan bli av licensierade system.

Kan jag själv jobba vidare med hemsidan?

Absolut, det är meningen. Du kommer att få en bra utbildning av oss, det är enkelt att jobba med uSite och under de första tre månaderna bjuder vi på support för att du ska komma igång ordentligt.

Kan man bygga ut min uSite med extra funktioner?

Ja, vi erbjuder möjligheten att både vid och efter produktion lägga till funktioner. Du har dessutom möjlighet att vända dig till andra utvecklare som jobbar med Umbraco om du skulle vilja det.

Boka in en demo av uSite idag - helt gratis!

Vi tror på vår produkt och är övertygade om att du kommer tycka lika mycket om den som vi gör.

Boka demo